Aanmelden

Aanmelden voor het bijwonen van kerkdiensten

juli 2020

Voor het bijwonen van een kerkdienst is een digitale aanmelding bij kerktijd.nl nodig. Dit systeem zorgt ervoor dat iedereen automatisch uitgenodigd wordt op basis van voorkeur voor een bepaalde dienst en aanwezigheid tijdens eerdere diensten. Voor dit systeem is een e-mailadres vereist. Naar dit e-mailadres wordt ook de uitnodiging verstuurd om de dienst bij te wonen. Heeft u geen e-mailadres neem dan contact op met uw wijkouderling. Hij regelt dan een alternatief voor u.

Bent u alleenstaand, maar wilt u graag samen met een vriend of vriendin naar de kerk komen? Zorg dan voor één aanmelding. Geef dan beide namen op en vul bij het aantal personen in dat u met twee personen komt.
Deze inschrijving is in principe alleen bedoeld voor leden van de gemeente. Wilt u graag onze diensten ook bezoeken, maar bent u geen lid? Neem dan contact op met dhr. C. de Kraker via kees@dekraker.net.

Voor het bezoeken van de diensten is ook een instructie opgesteld en gepubliceerd in Kerknieuws. De meest recente versie kunt u hier downloaden.

Hoe werkt het?

Tijdens de aanmeldingsprocedure wordt gevraagd met hoeveel personen u naar de diensten komt. Vul daar het maximaal aantal personen in waarmee u naar de kerk wilt komen. Daarna kunt u aangeven naar welke diensten u zou willen en kunnen komen. Let op: u geeft hier geen voorkeur voor een datum aan, maar een voorkeur voor de momenten waarop u naar de kerk zou kunnen komen/willen.Dus bijv. zondagmorgen en zondagmiddag. Op basis van deze keuzes zal het systeem automatisch uitnodigingen versturen voor de geplande diensten. Geeft u alleen zondagmorgen aan, dan wordt u alleen voor diensten op zondagmorgen uitgenodigd, etc.

De bedoeling is om de uitnodigingen steeds uiterlijk vier dagen voor de betreffende dienst te versturen. U ontvangt dan een e-mail waarin twee links staan. Een om aan te geven dat u komt en één om aan te geven dat u niet komt. Let op: het is belangrijk om dit aan te geven, zodat we weten of er anderen uitgenodigd kunnen worden.

Een ander aandachtspunt is dat de mails van kerktijd in uw spam folder terecht kunnen komen. Ontvangt u na aanmelding geen e-mail voor verificatie, controleer dan of de mail in de folder met spam e-mail terecht is gekomen.

Klik hier om u aan te melden voor het bijwonen van de diensten.

Voorkeuren wijzigen

Als u al aangemeld bent, maar uw voorkeuren wilt wijzigen, kunt u inloggen op kerktijd.nl met het e-mailadres en het wachtwoord van de aanmelding. U kunt dan het aantal personen wijzigen en ook de momenten waarop u naar de kerk kunt komen.
Via deze link kunt u inloggen op kerktijd.nl.